Az E csoportba került Lengyelország, Szlovákia, Spanyolország, Svédország. Mint minden csoportban itt is két stadion kapott lehetőséget a mérkőzések lebonyolítására. Az egyik Bilbao a másik pedig Dublin városában található.

Bilbao – Athletic Bilbao:

A spanyolországi Bilbaoban találjuk az Athletic Bilbao stadionját. A város arénája az Estadio San Mamés nevet viseli az első megépítés óta. A XX. század elején 1913-ban építették meg a régi arénát. 1952-ben és 1982-ben is sort kerítettek a felújításra. Az új Estadio San Mamés hivatalosan 2013. szeptember 16-án nyitotta meg a kapuit, de akkor még nem végeztek minden munkálattal. Így a komplexum teljes nyitására, csak 2014-ben került sor.  A Celta de Vigo (3-2) elleni győztes bajnoki mérkőzéssel.

Mindig is az impozáns stadionok kategóriája tartozott, azonban, ahhoz, hogy nemzetközi eseményeknek is otthon tudjon adni, szükségessé vált az átépítés. Az aréna átadása új korszakot hozott a klub és a város történetébe is. Azzal, hogy kibővítették és korszerűsítették nem csak a labdarúgás kedvelőinek kedveztek, hanem azoknak is, akik szeretnek koncertekre járni. Hiszen otthon tud adni koncerteknek is.  (2017-ben a Guiness Roses lépett fel elsőként.)

Az Aréna befogadóképessége: 53. 000 fő

3 csoport és egy nyolcaddöntőnek ad majd otthont. Emellett a Spanyol válogatott mindhárom csoportmérkőzését hazai földön játszhatja.

2021. június 14. Spanyolország – Svédország

2021. június 19. Spanyolország – Lengyelország

2021. június 23. Szlovákia – Spanyolország

2021. június 27. B csoport első helyezettje – az A, D vagy E csoport harmadik helyezettje

https://www.athletic-club.eus/san-mames/el-estadio

Dublin- Aviva Stadion:

Az E csoport második stadionja az ír fővárosban, Dublinban található. Az ír válogatott mérkőzéseinek helyt adó sportstadion az Aviva nevet viseli.  A régi Landsdowne Road Stadion helyén épült fel, miután azt 2007-ben lebontották és a ma is láthatót pedig 2010-ben adták át. Az első hivatalos mérkőzést 2010. augusztus 4. – én játszották le, ahol az ír liga csapata fogadta a Manchester Unitedet (1-7). Sajnos nem sikerült győztes mérkőzéssel megünnepelni a nyitást.  Az Aviva az első és egyetlen 5 csillagos UEFA stadion az országban. 2011- ben Európa Liga döntőt rendeztek, ahol az FC Porto – SC Braga játszott egymással és végül 1-0 -ás portugál győzelemmel zárult.

A jellegzetessége, hogy a tervezők, az egész stadion körbevevő görbe vonalat alakítottak ki az aréna tetején, aminek segítségével a napsütést nem vonja el a körbe vevő házaktól.

Az aréna befogadóképessége: 51. 000 férőhely

Az írek szentélye is három csoportmérkőzésnek és egy nyolcaddöntőnek ad otthont.

2021. június 13.  Lengyelország – Szlovákia

2021. június 17. Svédország – Szlovákia

2021. június 22. Svédország- Lengyelország

https://www.avivastadium.ie/