Az F csoportba sorsolták ki Magyarországot, Franciaországot, Németországot és Portugáliát. Minden magyar ember számára ez a leginkább érdekelt csoport, hiszen azon felül, hogy nehéz ellenfeleket kaptunk, hazai környezetben fogadhatjuk őket az újonnan felépült Puskás Arénában. A másik aréna, ahol a többi mérkőzésre kerül sor a Münchenben található Allianz Aréna.

Budapest – Puskás Aréna:

A magyar válogatott otthona:

 Puskás Aréna tervezését még a 2000- es évek elején kezdték el, azonban egészen 2014- ig várni kellett a végleges tervekre. 2016-ban bontották le a régi Népstadiont és pontosan a helyére húzták fel majdnem 3 év alatt az új stadiont. Ami teljes egészében megfelel az UEFA előírásának és így nemzetközi mérkőzés helyszínének is. Az aréna nyitómérkőzésére 2019.november 15.-én került sor mikor a magyar válogatott az Uruguay nemzeti csapatot fogadta. Sajnos nem sikerült győzelemmel felavatni, ugyanis 1-2 kikaptak a hazaiak. Az elmúlt egy esztendőben a korlátozások ellenére otthont adott a Szuperkupa döntőnek, korosztályos válogatott mérkőzésnek, magyar kupadöntőnek, és a Magyar Válogatott Nemzetek Ligája selejtezőjének és Eb pótselejtezőjének, Ferencváros 2 Bajnokok Ligája csoportkörének.  Illetve nem régiben kiválasztották a 2022- es Európa Liga döntő helyszínéül is.

Érdekesség, hogy az újonnan felhúzott stadion kezdő köre, pontosan megegyezik a régi Népstadionéval. Tehát Szalai Ádámék ugyanonnan végezhetik el a kezdőrúgást, ahonnan az Aranycsapat vezéregyénisége Puskás Ferenc. Akiről az aréna is a nevét kapta. Emellett a megközelítése szinte bármilyen tömegközlekedési eszköz segítségével egyszerű.

Az aréna befogadóképessége: 68.000 fő

A magyar szentélyben három csoport mérkőzés és egy nyolcaddöntő kerül megrendezésre.

2021. június 15. Magyarország- Portugália

2021. június 19. Magyarország -Franciaország

2021. június 23. Portugália- Franciaország

2021.június 27. C csoport első helyezettje- D, E, F csoport harmadik helyezettje

https://droninfo.blog.hu/2019/11/15/keruljetek_a_puskas_stadiont_a_dronokkal

München – Allianz Aréna:

Az Allianz Aréna a FC Bayern München otthona.

2005-ben nyitotta meg kapuit a nagy közönség előtt. Az első mérkőzésre 2005. május 30.- án került sor, amikor is a másik müncheni csapat fogadta a Nürnberget (3-2). Nem sokkal később a Bayern fogadta a német nemzeti csapatot egy barátságos meccs alkalmával. Ami végül szintén hazai győzelemmel zárult. A stadion a város egyik jellegzetessége. Számos turista megfordult már stadion látogatáson és akadtak olyanok is, akik nem a bajor csapat szimpatizánsai, de mégis kíváncsiak voltak az arénára.  Számos eseménynek adott otthont az évek alatt. Bajnokok ligája csoportkör és döntő, kupamérkőzések, Világbajnokság.

Az Aréna befogadóképessége: 70.000 fő

A bajor szentélyben 3 csoportmérkőzés és egy negyeddöntő lebonyolítására kerül sor:

2021. június 15. Franciaország -Németország

2021. június 19. Portugália – Németország

2021. június 23. Németország- Magyarország

2021. július 2.  Negyeddöntő

https://bayernszektor.hu/tag/allianz-arena/