Edzők helyzete:

Haladás VSE:

Jelenleg Calvo Rodriguez Juan Ramon alias Juanra , egy spanyol szakember vezeti a friss bajnok Haladás VSE csapatát, bár a klub, sem Juanra sem adott ki tájékoztatást, valószínűsíthető, hogy a spanyol edző a következő szezonban is a Szombathelyi együttest fogja irányítani. Emellett a David Martín másodedzőként fogja segíteni a vezetőedzőt

Lehet, hogy egy kép erről: 3 ember, álló emberek és belső tér
Juanra Calvo, a Bl-ben induló csapat vezetőedzője.

MVFC:

A szezon végére eldőlt, hogy a következő szezontól nem Sergio Mullor Cabrera fog a csapat élén állni, aki a 2017/2018-as szezontól fogva idáig irányította a Berettyóújfalu együttesét , ezalatt az idő alatt több bajnoki ezüst és kupaezüstöt bezsebelt tanítványaival , illetve több alkalommal vezette a BL-ben is őket, emellett egy-egy Bajnoki és Magyar-Kupa aranyat is bezsebelt. Az új edző pedig a magyar futsal egyik legendája, a 15 szezont a Mezei -Vill-ben játszó Trencsényi János lett akit nem kell bemutatni a futsal követőinek! Erőnléti edzőben is újítás történt, a mindössze 21 évesen 401 hivatalos mérkőzést maga mögött tudó Daróczi Dávid lett.

Lehet, hogy egy kép erről: 1 személy és szöveg
Trencsényi János

Balaton Bútor FC Veszprém:

Fehér Zsolt első szezonját töltötte a királynék városában és első évében egy Magyar Kupa arannyal és egy bajnoki bronzzal sikerült gazdagítania és a következő szezonban is ő irányítja a veszprémi egyesületet.

Lehet, hogy egy kép erről: 4 ember és belső tér
Fehér Zsolt és a szezon gólkirálya, Tatai József!

DEAC:

Elek Gergő vezetőedző a következő szezonban is a cívisvárosi csapatot fogja erősíteni, mint edző. Emellett mintúgy mint a Mezei-Vill-nél itt is történt változás az erőnléti edző posztban, itt is egy fiatal edző fogja “karbantartani” a játékosok fizikai formáját, Demkó Bence személyében.

Elek Gergő: pörgetni kell a játékot | HAON
Elek Gergő

SG Kecskemét:

Ebben szezonban nem történik komolyabb változás a kispadon (a DEAC-hoz hasonlóan klubtörténeti sikert értek el) ,hisz Koós Károly lesz a kecskeméti csapat vezetőedzője.

Koós Károly újabb egy évig az SG Kecskemét Futsal vezetőedzői posztján |  HIROS.HU
Koós Károly

Nyírgyulaj KSE:

A nyírbátori székhelyű csapat az utóbbi 2 évbe megjárta a mennyet és a poklot is, hiszen az előző szezonba óriási esély volt, arra, hogy kiessenek , előtte való szezonban pedig a bronz főesélyesének számítottak , de a vírus náluk is közbeszólt, és nemsikerült a klubtörténeti siker, viszont a szurkolók szemében úgy élhet, az a csonka szezon. A csapat edzője maradt Lovas Norbert.

FutsalHungary
Lovas Norbert

FTC- Fisher Klíma:

Ennél a csapatnál is maradt ugyanaz a helyzet szakmai téren, mint a szezon zárásakor. Machalek Attila mint vezetőedző, Kis János mint szakmai vezető.

FutsalHungary
Machalek Attila

Újpest FC-220Volt:

Előző szezonban kettő edzővel is megpróbálkoztak a negyedik kerületiek. A szezont Póta Balázzsal (akiről még szó fog esni) kezdték meg, de őt a dunaújváros pénzügyi problémái miatt távozni kényszerülő Frank Tamás vette át január végén. Az új edző szintén dunaújvárosi kötődésű, előző szezonban még az FTC-ben játszó , Németh Péter lett. Erőnléti edző poszton pedig Varga Dávidra esett a választás.

Lehet, hogy egy kép erről: 1 személy
Németh Péter

Kistarcsa:

Múlt szezon első felét az Újpesttel játékosedzőként vett részt Póta Balázs, aki most az újonc csapat edzője.

Facebook
Póta Balázs

TFSE-BeStrong:

A másik újonc csapat vezetőedzője egy másik futsallegenda, Csernai Gábor lett.