2021. szeptember 28. Kedd:

RB Leipzig-Brugge 1-2:

A hazaiak Nkunku góljával már a mérkőzés 5. percében megszerezték a vezetést. Sokáig úgy tűnt a lipcseiek akarata tud érvényesülni, azonban két szerencsés helyzetnek köszönhetően egyenlíteni, aztán győzni tudott a Brugge. Gulácsi Péter és Willi Orbán végigjátszotta a találkozót, Szoboszlai Dominik a kezdőben kapott helyet, de az 58. percben lecserélték. Mindhárman az RB Leipzig játékosai.

Gólszerzők: Nkunku 5’ ill. Vanaken 22’ Rits 40’

2021. szeptember 30.  Csütörtök:

FC Dallas- Sporting Kansas City 1-3:

Sallói Dániel (Sporting Kansas City) együttese Schön Szabolcs (FC Dallas) csapatával csapott össze a hétvégén. A kezdő sípszót követően a vendégek kezdték jobban a találkozót. Sokkal többet birtokolták a labdát, számos helyzetet sikerült kidolgozni. Nagyon hamar meg is szerezték a vezetést Sallói Dániel jóvoltából, aki a mérkőzés további perceiben még egy góllal járult hozzá a győzelemhez. Mindkét játékos a kezdőben kapott helyet, Schön 46 percet, míg Sallói 78 percet játszott.

Gólszerzők: Pepi 68’ ill. Sallói 12’ 61’ Russell 55’

Európa-Konferencia Liga

FK Partizan –Flora Tallinn 2-0:

Újabb EKL csoportkörön van túl a Partizan. Hazai pályán fogadta észt ellenfelét és 2-0-s győzelmet aratott felettük. Sokkal több helyzetet sikerül kialakítaniuk, mér az első félidő elején sikerült találatót szerezniük. Holender Filip (FK Partizan) a 82. percben lépett pályára.

Gólszerzők: Markovic 19’ 42’

2021. október 1. Péntek:                        

Dunaszerdahely – FC Zlaté Moravce 4-2:

Fölényes győzelmet aratott hazai pályán a Dunaszerdahely. Az első perctől kezdve mezőnyfölénybe kerültek, többet birtokolták a labdát és már a találkozó 5. percében megszerezték a vezetést Hahn János jóvoltából. Schäfer András (végigjátszotta a találkozót) és Hahn János  ( 70. percben lecserélték) a kezdőben kapott helyet, míg Szendrei Ákost a 70. percben cserélte be vezetőedzője. Kalmár Zsolt továbbra is sérült. Mind a négyen a Dunaszerdahely játékosai.

Gólszerzők: Hahn 5’ 61’ , Andzouana 9’, Krstovic  54’ ill. Dubek 51’ Cögley 90+3’

2021. október 2. Szombat

SV Licht- Loidl Lafnitz – FC Liefering 1-3:

Major Sámuel együttese a Lafnitz otthonába látogatott el a hétvégén. Ugyan a hazaik szerezték meg a vezetést és birtokolták többet a labdát, három szerencsés helyzetnek köszönhetően mégis csak a vendégek zsebelték be a 3 pontot. Major Sámuel (Liefering) az 57. percben lépett pályára.

Gólszerzők: Schriebl 16’ ill. Dorgeles 20’ Atiabou 22’ Simic 78’

Hertha BSC- Freiburg 1-2:

Ezúttal sem sikerült Dárdai Pál csapatának győzelmet aratnia ellenfele felett. A hétvégén Freiburg csapatát fogadták hazai pályán, a vendégek sokkal több helyzetet alakítottak ki, passz pontosságban is fölényeskedtek. A találkozó végül 1-2 vendég győzelemmel zárult. Dárdai Márton (Hertha) a kezdőben kapott helyet és 46 percet játszott. Sallai Roland  ( Freiburg) a 76. perc lépett pályára.

Gólszerzők: Piatek 70’ ill. Lienhart 17’ Petersen 78’

Grasshoppers –St. Gallen 5-2

Ismételten érvényesült a papírforma a svájci bajnokságban. A kezdő sípszót követően a hazaik birtokolták a labdát, több helyzetet is kialakítottak, passz pontosságban is jeleskedni tudtak. Ellenben a vendégekkel, akik hiába rúgtak két gólt nem volt elegendő, ahhoz, hogy elhozzák a három pontot a Grasshoppers otthonából. Bolla Bendegúz (Grasshoppers) végigjátszotta a találkozót és gólt szerzett.

Gólszerzők: Sene 9’ 49’ Bonatini 22’ Bolla 70’ Diani 84’

RB Leipzig – VFL Bochum 3-0:

A Bajnokok Ligája zakó után, végre ismét sikerült hazai pályán győzelmet aratni az RB Leipzignek. A frissen feljutó Bochumnak ugyan volt pár helyzete, de egyik sem volt annyira veszélyes, hogy találat szülessen belőle. 3-0-s hazai győzelemmel zárult a találkozó. Gulácsi Péter végigjátszotta a találkozót, Szoboszlai Dominik a 70. percben lépett pályára és gólpasszt adott, Willi Orbán betegség miatt nem volt keretben. Mindhárman az RB Leipzig játékosai. Novothny Soma (Bochum) nem volt keretben.

Gólszerzők: Silva 69’ Nkunku 73 78’

2021. október 3. Vasárnap:

FC Dallas – Minnesota United Fc 0-0

Dallasnak a vasárnapi játéknapon sem sikerült győzelmet aratni ellenfele felett. Mindkét csapat jól játszott és helyzeteket is sikerül kidolgozni, de nem született találat. A mérkőzés 0-0-s döntetlennel zárult. Schön Szabolcs (FC Dallas) 76. percben lépett pályára.

Philadelphia Union- Columbus Crew 3-0:

A papíron erősebb Philadelphia fölényes győzelmet aratott a Columbus ellen hazai pályán. Az első félidőben sikerült megszerezni a hazaiaknak a vezetést, a vendégek ugyan próbáltak helyzetet kidolgozni ugyan, de egyikből sem született találat. Gazdag Dániel (Philadelphia Union) a kezdőben kapott helyet és 68. percet játszott.

Gólszerzők: Elliott 25’ Bedoya 46’ Flach 89’

Sporting Kansas City- Houston Dynamo 4-2:

Sallói Dániel ismét gól szerzett, ezúttal a Houston elleni mérkőzésen. A magyar középpályással a soraiban számos helyzetet sikerült kialakítani, amelyből aztán 4 találat született. Ezzel pedig bezsebelték a 3 pontot.

Gólszerzők: Russell 16’ 90’ Sallói 26’ Kinda 57’ ill. Picault 50’ Quintero 76’