2021.október 22. péntek:

SPAL U19- Genoa U19

Az olasz korosztályos bajnokságban Csinger Márk együttese (SPAL U19) fogadta a Geneoa csapatát. Már a mérkőzés 7. percében megszerezték a hazaiak a vezetést, azonban a vendégek az első félidő véghajrájában egyenlíteni tudtak. A második játék részben még 2 találatót szerzett a Geneoa, ezzel megnyerve a találkozót. Csinger Márk végigjátszotta a meccset.

Gólszerzők: Orfei 7’ ill. Besaggio 44’ 82’ Sahli 89’

2021. október 23. szombat:

Grazer AK 1902- FC Liefering 0-3:

Liefering a Grazer otthonába látogatott el a hétvégén. Az első félidőben mindkét csapat jól kezdett, hiába alakítottak ki helyzeteket egyikből sem sikerült találatot szerezni. A második játékrészben viszont a vendégek három gólt vágtak az ellenfél kapujában, amivel megnyerték a mérkőzést. Májor Sámuel (Liefering) a kezdőben kapott helyet és 82. percet játszott.

Gólszerzők: Dorgeles 54’ Kjaergaard 60’ Reischl 81’

RB Leipzig- Greuther Fürth 4-1:

A Bundesliga 9. fordulójában meglepetéssel kezdődött a RB Leipzig- Fürth találkozó. A tabella utolsó helyén álló Fürth egy büntetőnek köszönhetően az első félidő véghajrájában megszerezte a vezetést. Végül a Lipcse a második félidőben összeszedte magát és 4 gólt szerzett. Gulácsi Péter és Willi Orbán végigjátszotta a találkozót. Szoboszlai Dominik 64. percben lépett pályára és egy perccel később gólt szerzett, majd nem sokkal később gólpasszt adott.  (Mindhárman az RB Leipzig játékosai).

Gólszerzők: Poulsen 46’ Forsberg 53’ (Büntetőből) Szoboszlai 65’ Ramos 88’ ill. Hrgota 45’ (Büntetőből)

2021. október 24. vasárnap:

Philadelphia Union – Nashville SC 1-0:

Gazdag Dániel együttese hazai pályán fogadta a Nashville csapatát. Mindkét csapat alakított ki helyzeteket, de a hazaiaknak a 18. percben sikerült megszerezni büntetőből a vezetést. Ezt követően úgy tűnt a vendégek is egyenlíteni fognak, de nem sikerült végül. Az összecsapás 1-0-s hazai győzelemmel zárult. Gazdag Dániel (Philadelphia Union) a kezdőben kapott helyet és 61 percet játszott.

Gólszerzők: Przybylko 18’ (Büntetőből)

Lask- SC Altach 0-1:

A tabella utolsó helyén álló Linz hazai pályán fogadta az Altachot. Kiegyenlített volt a mérkőzés, sokáig érezhető volt, hogy döntetlennel fog zárulni a találkozó. Azonban a vendégek a 83. percben megszerezték a vezetést, ezzel pedig megnyerve a mérkőzést. Bukta Csaba (Altach) a kezdőben kapott helyet és 66 percet játszott.

Gólszerzők: Bischof 83’

Dunaszerdahely – Zemplin Michalovce 1-0:

A szlovák bajnokságban a tabella negyedik helyén álló DAC 1-0-s győzelmet aratott, a négy ponttal hátrább álló Zemplin felett. A hazaiak sokkal többet birtokolták a labdát, több helyzetet alakítottak ki, így erezhető volt, hogy a találkozót megnyerik. Schäfer András végigjátszotta a találkozót, Hahn János 64 percet játszott, Kalmár Zsolt továbbra is sérült. (Mindhárman a Dunaszerdahely játékosai).

Gólszerzők: Andzouana 38’

Fenerbahce- Alanyaspor 1-2:

A török bajnokság 10. fordulójában érvényesült a papírforma. Az Alanyaspor a 75. percben megszerezte a vezetést, ezt követően hiába egyenlített a Fenerbahce, vendégek a hosszabbításban válaszoltak rá, ezzel pedig megnyerték a találkozót. Szalai Attila (Fenerbahce) végigjátszotta a találkozót.

Gólszerzők: Dursun 80’ ill. Akbaba 75’ Bekiroglu 90+3’

2021. október 26. kedd:

Babelsberg – RB Leipzig 0-1:

A német kupa második fordulójában a negyed osztályú Babelsberg fogadta a Lipcsét. A vendégek mezőnyfölényben voltak az első perctől kezdve, azonban a gólra egészen az első félidő hajrájáig várni kellett. Akkor a Szoboszlai Dominik kapott remek labdát Poulsentől és szerezte meg a vezetést. Ami később győztes találatót ért. Gulácsi Péter nem volt keretben, Willi Orbán végigjátszotta a találkozót, Szoboszlai Dominik a kezdőben kapott helyet és 80 percet játszott (Mindhárman RB Leipzig játékosai).

Gólszerzők: Szoboszlai 45’