2021. december 9. csütörtök:

Európa Liga:

Fenerbahce- Eintracht Frankfurt 1-1:

Az EL utolsó fordulójában egy pontot gyűjtött Szalai Attila együttese. A vendégek az első perctől kezdve dominálni tudtak, számos helyzetet kialakítottak, majd az első félidő 29. percében megszerezték a vezetést. Azonban nem sokáig voltak előnyben, a Fenerbahce még a félidő lefújása alatt egyenlíteni tudott. A találkozó végül 1-1 döntetlennel zárult. Szalai Attila (Fenerbahce) végigjátszotta a találkozót. Csapata továbbjutott az Európa -Konferencialigába

Gólszerzők: Berisha 42’ ill. Sow 29’

Európa Konferencia Liga:

Omonia Nicosia –Kairat Almaty 0-0:

Lang Ádámék csapata is döntetlennel zárt az Európa Konferencia Ligában.Ugyan alakított ki mindkét együttes helyzeteket, de egyiknek sem sikerült találatot szerezni. Így a mérkőzés gól nélküli döntetlennel zárult. Lang Ádám (Omonia Nicosia) végigjátszotta a találkozót.  Így kiestek az EKL-ből.

2021. december 11. szombat:

Sampdoria U19- Milan U19 0-2:

Az olasz korosztályos bajnokságban sikerült elhoznia a 3 pontot a Milannak a Sampdoria otthonából. Alig a kezdősípszót követően megszerezték a vezetést a vendégek, ezt követően hiába próbálkoztak a hazaiak nem sikerült egyenlíteni. Még a második játékrészben egy sikeres helyzetkihasználásnak köszönhetően megduplázták előnyüket, majd megnyerték a találkozót. Kerkez Milos (Milan U19) végigjátszotta a találkozót.

Gólszerzők: Nasti 7’ Gala 82’

Basaksehir FK –Kasimpasa 2-1:

Varga Kevinék a Basaksehir otthonába léptek pályára a hétvégén. A papíron jobbnak bizonyuló hazai csapat, hozta a kötelezőt és az első perctől kezdve mezőnyfölénybe került. Labdabirtoklásban, helyzet kihasználásban is jeleskedni tudtak. Második félidőben megszerezték a vezetést, majd hiába tudott egyenlíteni a vendégcsapat, hamar válaszolni tudtak rá. Ezzel pedig a találkozó 2-1-es hazai győzelemmel zárult. Varga Kevin (Kasimpasa) a kezdőben kapott helyet és 67 percet játszott.

Gólszerzők: Visca 53’ Tekdemir 90+2’ ill. Hajradinovic 78’

SC Freiburg -1899 Hoffeinheim 1-2:

A tabella 5. helyén álló Freiburg otthonában lépett pályára a Hoffeinheim. A két csapat szorosan egymás mögött menetel a bajnokságban, így elég ígéretesnek ígérkezett a találkozó. A vendégeknek már a 3. percben megszerezték a vezetést, ezt követően számos ígéretes helyzete akadt a Freiburgnak. Majd a 21. percben egyenlíteni tudtak. Sokáig úgy tűnt döntetlennel zárul a találkozó, azonban a második félidő hosszabbításában még egy gólt szerzett a Hoffeinheim, ezzel pedig megnyerték a találkozót. Sallai Roland (Freiburg) 76. percben lépett pályára.

Gólszerzők:  Schlotterbeck 21’ ill. Raum 3’ Richards 90+4’

RB Leipzig- Borussia Mönchengladbach 4-1:

A hat kapott gólos zakó után, újabb 4 találatpt kapott a Mönchengladbach. Kezdősípszót követően sikerült már a hazaiaknak mezőnyfölénybe kerülni, majd Gvaridol góljával megszerezte a vezetést a Lipcse. Ezt követően nem bírt ellenfelével a vendég együttes, nem tudott helyzetet kialakítani, labdabirtoklásban is alul maradtak. Végül 3 gólt jegyeztek piros- fehérek, ezzel megnyerve a mérkőzést. Gulácsi Péter végigjátszotta a találkozót, Willi Orbán a kezdőben kapott helyet és 63. percben lecserélték. Szoboszlai Dominik a 63. percben lépett pályára. (Mindhárman az RB Leipzig játékosai)

Gólszerzők: Gvardiol 21’ Silva 32’ Nkunku 90+1’ Henrichs 90+4’ ill. Bensebaini 88’

2021. december 13. hétfő:

Omonia Nicosia – AEK Larnaca 1-1:

Az EKL utáni 1-1-es mérkőzés után, a bajnokságban is 1-1-es döntetlent tudott elérni Lang Ádám együttese. Kiegyenlített volt a mérkőzés, akadt jó pár helyzete mindkét csapatnak. Eleinte a vendégek szerezték meg a vezetést, de a hazaiak nem hagyták sokáig előnyben őket és egyenlítettek. A mérkőzés 1-1-es döntetlennel zárult végül. Lang Ádám (Omonia Nicosia) végigjátszotta a találkozót.

Gólszerzők: Papoulis 80’ ill. Mamas 79’

Gaziantep FK- Fenerbahce 3-2:

Hiába kezdett jól a Fenerbahce a Gaziantep otthonában, nem sikerült pontot szerezniük. A második félidő közepéig döntetlennel zárul a meccs, azonban a hazaiaknak sikerült megfordítani az állást, így megnyerték a találkozót. Szalai Attila (Fenerbahce) végigjátszotta a találkozót.

Gólszerzők: Figueiredo 8’ 73’ Maxim 54’ ill. Özil 30’ Zajc 67’