2021. december 22:

Faith Karagümrük – Fenerbahce 1-1:

Szalai Attila együttese a Faith otthonába lépett pályára a hétközi fordulóban. Hiába került több alkalommal fölénybe a vendég együttes, a hazaiaknak sikerült megszerezniük a vezetést. Azonban az öröm nem sokáig maradt fent, hiszen a Fenerbahcenak sikerült kiharcolnia egy tizenegyest, amit Özil értékesített. A találkozó végül 1-1-es döntetlennel zárult. Szalai Attila (Fenerbahce) végigjátszotta a találkozót.

Gólszerzők: Pesic 31’ ill. Özil 40’

Omonia Nicosia – AEL Limassol 1-0:

Hazai pályán 1-0-s győzelmet aratott az Omonia. Több alkalommal is sikerül helyzetet kialakítani, azonban egy találatnál többet nem sikerült szerezni. Lang Ádám (Omonia Nicosia) végigjátszotta a találkozót.

Gólszerzők: Tzionis 56’

2021. december 25:

Kasimpasa- Altay 2-0:

Az alsó ház két együttese csapott össze Karácsony napján. A hazaik már az első félidőben megszerezték a vezetést, amire ugyan több alkalommal is próbált válaszolni az ellenfél, de egyik sem volt eredményes.  Ezt követően még a második játékrészben újabb hazai találat született, amivel eldőlt a mérkőzés. Varga Kevin (Kasimpasa) a 90+3 percben lépett pályára.

Gólszerzők: Donk 34’ Bozok 88’

2021. december 26. :

Apoel – Omonia Nicosia 4-2:

Karácsony másnapján az Apoel otthonába látogatott el az Omonia. Az első pillanattól kezdve mindkét csapat alakított ki helyzeteket, labdabirtoklás arány a hazai felé billent. Az első találatra sem kellett sokat várni, ugyanis Lang Ádám öngólt rúgott, azonban a vendégek nem sokkal később egyenlíteni tudtak, de nem sokáig volt öröm, hiszen az Apoel ismét átvette a vezetést egy büntető rúgás következtében. Végül a második félidőben még két hazai és egy vendég találat született. Így Apoel győzelemmel zárult a találkozó. A magyar védő (Omonia Nicosia) végigjátszotta a találkozót. Egy öngólt és egy gólt szerzett. Paolo Vinicius (Apoel) végigjátszotta a találkozót.

Gólszerzők: Lang 21’ (Öngól) Kvalitaia 43’ (Büntetőből) 47’ Natel 60’ (Büntetőből) ill. Papoulis 39’ Lang 50’

Fenerbahce – Yeni Malatyaspor 2-0:

A hétközi döntetlen után, sikerült győzelmet aratnia ellenfele felett a Fenerbahcenak. Már a 10. percben sikerült megszerezni a hazaiaknak ez előnyt, több próbálkozása is volt a vendégeknek, azonban egyik sem volt számottevő. Az újabb hazai találat után pedig sikerült beállítani a mérkőzés végeredményét. Szalai Attila (Fenerbahce) végigjátszotta a találkozót.

Gólszerzők: Novak 10’ Pelkas 74’

2021. december 28:

Kasimpasa –Kocaelispor 5-3:

A hazai már a kezdősípszó után nem sokkal megszerezték a vezetést. Ezt követően kiegyenlített volt a mezőny, mindkét csapat szerzett gólokat. Azonban a hosszabbításban a vendégek egyik játékosa egy öngóllal hozzájárult a Kasimpasa tovább jutásához a török kupában. Varga Kevin (Kasimpasa) a kezdőben kapott helyett, majd az első félidő után lecserélték.

Gólszerzők: Ben Ouanes 4’ Engin 50’ Serbes 101’ Celebi 105’ (Öngól) Erdogan 116’ ill. Keser 40’ (Büntetőből)  110’ Pereira 68’